Leuk om kennis te maken!

virtual business support

Leuk om kennis te maken!

Ik ben Linda Giesen, geboren in 1973 in het noordelijkste puntje van Limburg en sinds 1997 woonachtig in het mooie dorp Overasselt. Ik ben de trotse moeder van twee zonen in de puberleeftijd en heb de liefste partner. Ik ben ook de zus van Karen en Nancy, en de naam van mijn bedrijf is (inderdaad!) een samenvoeging van de eerste letters van onze namen. En tevens een stukje jeugdsentiment.

Waar kom ik vandaan?

Na de HAVO ben ik de PABO gaan doen, en na twee jaar als invaljuf in het basisonderwijs te hebben gewerkt, ben ik begonnen aan een secretaresseopleiding. In 1997 ben ik begonnen aan mijn eerste baan in het bedrijfsleven en sinds 1999 heb ik veel ervaring opgedaan als officemanager, directiesecretaresse en managementassistent. Ik voeg daar nu graag mijn ervaring als VA aan toe. Ook heb ik ruim 7 jaar ervaring als coördinator van verschillende secretariaten.

Na mijn hele werkende leven in loondienst gewerkt te hebben, ben ik in 2022 begonnen aan de opleiding tot virtual assistent. Het thuiswerken in coronatijd heeft me doen inzien dat dát mijn favoriete manier van werken is en ik wilde daar graag in verder. In combinatie met mijn jarenlange ondersteunende ervaring was het idee van VA-Studio Kalina gauw geboren!

Wat meer over mij:

In mijn werk ben ik gestructureerd en nauwkeurig. Anderen noemen mij een troubleshooter, een wegwijzer, hulp bij vastlopen, spin in het web, vraagbaak, oplosser, vertrouwenspersoon en iemand op wie ze altijd kunnen terugvallen. Een mooi rijtje kwaliteiten waar ik heel trots op ben, maar die ik ook graag inzet in mijn werk.

Wie ben ik nog meer?

  • Ik ben een organisatietalent. Ik heb en hou het overzicht en weet wat nodig is om een grote of kleine bijeenkomst georganiseerd te krijgen. Ook een agenda hou ik goed overzichtelijk zodat mijn opdrachtgever nooit op twee plekken tegelijk hoeft te zijn of reistijd mist.
  • Ik werk heel secuur en mijn Nederlands is uitstekend. Er zullen geen brieven of mails met foute d’s of t’s de deur uitgaan. Teksten redigeren is één van de dingen die ik het leukst vind om te doen en ik heb oog voor de opmaak van documenten.
  • Ik werk gestructureerd. Ik weet welke klussen nog op me liggen te wachten, kan prioriteiten stellen en lever werk altijd op tijd af. Een opdrachtgever kan ervan uitgaan dat als hij mij iets vraagt, hij dat geleverd krijgt binnen de gevraagde tijd.
  • Ik werk zelfstandig. Wanneer ik de opdracht van mijn opdrachtgever helder heb, ga ik ermee aan de slag. Pas wanneer dingen echt onduidelijk zijn doordat ik niet voldoende of niet de juiste informatie ontvangen heb of wanneer er keuzes te maken zijn waar ik niet zelf over kan beslissen, zal ik een beroep doen op mijn opdrachtgever.
  • Ik ben vriendelijk, belangstellend, humoristisch, attent en flexibel.

 

Ik kijk ernaar uit om samen een keer koffie te drinken en verder kennis te maken!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?