Referenties

  • Henk Berends, concernmanager Gemeente Nijmegen

Wat kan ik toevoegen over Linda, waar ik dagelijks mee werk? Gedreven, deskundig, doorzetter, humor, organisatietalent, en: fijn om mee samen te werken!

  • Erik de Vries, interim-manager Gemeente Nijmegen

Dankzij onze samenwerking kan ik Linda van harte aanbevelen bij andere ondernemers als een secretaresse/ondersteuner die heel attent is, betrokken, accuraat, sensitief, organisatietalent, harde werker en bovenal leuk om mee samen te werken.

  • Hugo Boon van Ostade, afdelingshoofd Gemeente Nijmegen

Alles wat Linda omschrijft in haar profiel kan ik alleen maar onderschrijven. Linda is een top managementassistent. Ik heb meerdere jaren met haar samengewerkt. Aan al die goede kwaliteiten die haar collega’s haar toebedelen kan ik ook nog toevoegen dat ze proactief is en dat we altijd veel plezier gehad hebben.

  • Marcel Hartenberg, bureauhoofd Gemeente Nijmegen

Zorgvuldig, voorkomend, dienstverlenend, doortastend. In een notendop een omschrijving voor de wijze waarop Linda in haar werk staat. Met een pro-actieve en servicegerichte houding pakt Linda haar werk aan. Haar positieve instelling maakt het beeld verder af. Een prima collega!

  • Toine Rullens, eigenaar / directeur Strictly People

Linda is een geweldige collega. Niets is haar te veel. Accuraat, plezierig in de omgang, initiatiefrijk, oplettend, kritisch, kortom alles wat je van een goeie officemanager kan verwachten.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?