Referenties

  • Renate van der Zee, Vereniging van Nederlandse Gemeenten
Ik heb het samenwerken met Linda als erg prettig ervaren: zij is duidelijk en komt haar afspraken na. Daarnaast is Linda enorm behulpzaam en meedenkend. Ze zegt waar het op staat en doet haar uiterste best om in gezamenlijkheid te komen tot het beste resultaat. We hebben een geweldig congres neergezet, waar ik met veel voldoening op terugkijk.
 
  • Justin Bitter, Clustermanager medisch ondersteunend Viecuri Medisch Centrum
Linda heeft als secretaresse drie maanden voor mij als clustermanager medisch ondersteunend in Viecuri Medisch Centrum te Venlo gewerkt. Linda is authentiek en maakt zich snel eigen waarmee ze het beste kan ondersteunen. Ze pakt snel op, stemt goed af en heeft een fijn gevoel voor verhoudingen. Ze vraagt door waar nodig. En met een vleugje humor was het ook prettig samenwerken!
 
  • Henk Berends, concernmanager Gemeente Nijmegen

Wat kan ik toevoegen over Linda, waar ik dagelijks mee gewerkt heb? Gedreven, deskundig, doorzetter, humor, organisatietalent, en: fijn om mee samen te werken!

  • Erik de Vries, interim-manager Gemeente Nijmegen

Dankzij onze samenwerking kan ik Linda van harte aanbevelen bij andere ondernemers als een secretaresse/ondersteuner die heel attent is, betrokken, accuraat, sensitief, organisatietalent, harde werker en bovenal leuk om mee samen te werken.

  • Hugo Boon van Ostade, afdelingshoofd Gemeente Nijmegen

Alles wat Linda omschrijft in haar profiel kan ik alleen maar onderschrijven. Linda is een top managementassistent. Ik heb meerdere jaren met haar samengewerkt. Aan al die goede kwaliteiten die haar collega’s haar toebedelen kan ik ook nog toevoegen dat ze proactief is en dat we altijd veel plezier gehad hebben.

  • Marcel Hartenberg, bureauhoofd Gemeente Nijmegen

Zorgvuldig, voorkomend, dienstverlenend, doortastend. In een notendop een omschrijving voor de wijze waarop Linda in haar werk staat. Met een pro-actieve en servicegerichte houding pakt Linda haar werk aan. Haar positieve instelling maakt het beeld verder af. Een prima collega!

  • Toine Rullens, eigenaar / directeur Strictly People

Linda is een geweldige collega. Niets is haar te veel. Accuraat, plezierig in de omgang, initiatiefrijk, oplettend, kritisch, kortom alles wat je van een goeie officemanager kan verwachten.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?